Platforma de implanturi Straumann Bone Level

Experienta Straumann aplicata la nivel osos.

Implantul Straumann® Bone Level

  • ofera simplitate in toate indicatiile chirurgicale si reparatorii
  • ofera o pozitionare sigura
  • sustine integritatea osoasa pentru rezultate estetice previzibile

Implanturile Straumann® Bone Level Implant sunt proiectate in cele trei diametre standard pentru implanturile dentare Straumann (3,3mm, 4,1mm si 4,8mm), avand lungimi de 8, 10, 12 si 14 mm.

Implanturile Straumann® Bone Level au un contur exterior cilindric. Miezul implantului este cilindric in regiunea apicala, si devine usor conic in partea coronala a implantului, rezultand  o usoara evazare. Implantul are filet pana in partea superioara (spire identice celor de pe implanturile Straumann® Tapered Effect ) pentru o osteointegrare solida.

Acest design aduce o stabilitate primara excelenta in toate cazurile.

Inainte de a fi lansate pe piata, au fost testate 1500 de implanturi Bone Level in peste 130 de centre diferite, la peste 800 de pacienti.

 

Conexiunea CrossFit

 

   

Implanturile Straumann® Bone Level prezinta conexiunea CrossFitTM, aplicand tehnologia si beneficiile de la conexiunea Morse Taper, pentru a satisface nevoile unei conexiuni aflate la nivelul crestei osoase. Conexiunea interna protetica cu autoghidare are un design optimizat pentru o stabilitate mecanica durabila pe termen lung si asigura o potrivire exacta intre implant si bont. Conul intern de 15° creste flexibilitatea tratamentelor protetice. Cele patru santuri interne asigura componentelor protetice o pozitionare precisa.

Implanturile Straumann® Bone Level Ø 4,1 mm si Ø 4,8 mm au aceeasi conexiune, Regular CrossFitTM (RC) si folosesc aceleasi componente secundare.

Implanturile Bone Level cu Ø 3,3 mm au noua conexiune Narrow CrossFitTM (NC). Componentele secundare respecta codurile de culori: Magenta pentru conexiunea normala (RC) si galben pentru cea ingusta (NC).

poza implant dentar straumann bone level

Procedura chirurgicala