Implantul dentar Tapered Effect

Specialistul in implantarea imediata si precoce.

 

implant dentar straumann tapered effect

      

Prin forma sa speciala, anatomica, implantul Tapered Effect combina avantajele unui implant cilindric cu cele ale unui implant conic. Partea superioara conica se potriveste cu forma cervicala a alveolei postextractionale, in timp ce partea cilindrica in regiunea radiculara asigura o stabilitate primara ridicata.

Implantul, cu gatul inalt de 1,8mm, ofera optiuni suplimentare in inserarea implantului, lunad in considerare latimea biologica. Medicul dentist poate opta pentru vindecarea trans-, semi- sau subgingivala si in consecinta are flexibilitatea necesara manipularii eficiente a tesutului.

Implantul Tapered Effect are un filet autoforant cu o adancime redusa a spirelor, pentru o inserare neagresiva si o stabilitate primara corespunzatoare.

Implanturile Tapered Effect sunt indicate in special pentru implantare imediata (in ziua extractiei) si timpurie (dupa 6-8 saptamani de la extractie).

 

 

 

 

Indicatii chirurgicale

Implantul pentru inserare imediata

Cele mai intalnite situatii cliniceImplant Tapered Effect Straumann®
Regiunea anterioara  Recomandat
Regiunea posterioara Foarte recomandat
Spatiu interdentar redus  
Biotip mucoasa subtire  Recomandat
Biotip mucoasa gros Foarte recomandat
Augmentare osoasa, concomitent cu implantare  Recomandat
Vindecare subgingivala  Recomandat
Vindecare supra-gingivala Foarte recomandat
Implantare imediata postextractional Foarte recomandat
Sinus lift intern Foarte recomandat
 

Nota: aceste indicatii au caracter informativ. Stabilirea si executarea planului de tratament sunt responsabilitatea exclusiva a medicului. Va recomandam sa consultati instructiunile/procedurile aferente fiecarui produs Straumann® pe care il veti folosi.