Poza Straumann Classic

 

De-a lungul timpului, au aparut si disparut de pe piata mii de producatori de implanturi dentare. De asemenea, multi producatorilor existenti, dupa cativa ani de la oprirea unei linii de implanturi dentare opresc complet si suportul pentru implanturile respective (bonturi protetice, analogi, bonturi transfer, etc), intrucat nu mai este fezabil dpdvd economic. Acest lucru creaza situatii extrem de neplacute atat pentru medic cat si pentru pacient, in lipsa componentelor auxiliare fiind practic imposibila aplicarea unui tratament adecvat.

Straumann, prin programul Straumann Classic, va garanteaza suport permanent pentru toate implanturile dentare Straumann produse din 1974 pana in prezent. Astfel, dumneavoastra aveti garantia ca si peste zeci de ani va fi posibila servisarea implanturilor dentare Straumann pe care le-ati inserat astazi.

In cazul in care aveti un pacient cu implanturi dentare Straumann scoase din uz, va rugam sa ne contactati pentru a va aduce la comanda speciala componentele necesare.