Poza pentru pactienti implanturi dentare

 

In prezent, la nivel global activeaza pe piata cateva mii de producatori de implanturi dentare. Dintre acestea, cateva sute sunt disponibile doar in Romania. Cum putem alege cel mai bun sistem de implanturi?  Inainte de a alege un implant dentar, va recomandam sa aflati raspunsurile la urmatoarele intrebari:

 

Ce experienta si ce studii clinice are sistemul de implanturi dentare?

Un sistem de implanturi dentare cu o anumita maturitate si cota de piata a avut timp si feedback real necesar pentru a-si verifica si perfectiona produsele, precum si pentru a observa pe termen lung efectele implanturilor sale dentare. Pe de alta parte, in cazul unui producator de implanturi nou aparut, testarea este facuta direct de catre pacientii precum dvs indeplinind rolul de "cobai", fiind practic imposibil pentru o companie recent infiintata sa testeze produse timp de minim 10-15 ani pana a se lansa pe piata.

Grupul Straumann detine pozitia nr1 privind volumul de vanzari de implanturi dentare pe piata globala (23% in 2016, din 3,5mld CHF). Straumann are in prezent peste 60 de ani de experienta, peste 18 milioane de implanturi dentare vandute la nivel global, si mii de studii clinice.

 

Ce rata de succes are implantul dentar?

Desi in general tratamentul cu implanturi dentare prezinta rate bune de succes, multi producatori, mai ales din gama low-cost, nici macar nu publica (sau nici nu detin) informatii privind rata de succes pe termen lung (+10 ani). In cazul unui esec, atat complicatiile cat si costurile repararii esecului depasesc economia obtinuta din alegerea unei solutii low cost, fata de alegerea unei solutii premium.

Straumann are cea mai ridicata rata de succes documentata pe termen lung (+10 ani), situandu-se pe locul 1 global, cu o rata de 98,8%.

 

Ce garantie ofera producatorul implanturilor dentar?

Straumann ofera garantie pe viata pentru implanturile dentare.*

*garantia se acorda medicului dentist.

 

Unde sunt fabricate implanturile dentare?

Este cunoscut faptul ca exista decalaje mari intre tari, dpdvd al nivelului de trai, precum si al gradului de educatie, calificare profesionala si nivelului de tehnologizare.

Implanturile dentare Straumann sunt fabricate in Elvetia, si sunt supuse unor proceduri extrem de stricte de control si verificare a calitatii, inainte de a parasi fabrica. De asemenea, sistemul de implanturi dentare Straumann indeplineste numeroase standarde, precum:

  • EU MDD 93/42/ECC as amended by 2007/47EC
  • US FDA 21CFR 820
  • Japanese PAL
  • Canadian CMDCAS
  • ISO 13485

 

In viitor, veti mai putea gasi componente pentru implantul dvs dentar?

Este posibil ca in viitor sa apara modificari in situatia clinica dentara a dvs, si sa fie necesare componente suplimentare compatibile cu modelul de implant dentar de care ati beneficiat. Nu de putine ori, apar situatii in care nu se mai pot gasi componente necesare unor anumite modele de implant dentar, fie pentru ca producatorul respectiv a dat faliment, fie pentru ca (din ratiuni economice) a ales sa opreasca complet suportul pentru modele de implanturi dentare scoase din productie.

Prin programul Straumann Classic, Straumann ofera componente pentru ORICE model de implant dentar Straumann fabricat intre 1974 si prezent. Avand in vedere vechimea si marimea companiei Straumann, puteti fi siguri ca si peste zeci de ani veti mai gasi componente pentru implanturile Straumann existente in prezent.

 

Peste 15 ani sau chiar mai mult, voi fi multumit cu alegerea pe care am facut-o "astazi"?

Un implant dentar de calitate este o investitie facuta pe termen lung, pe viata. Implantuirle dentare NU sunt consumabile, pentru a fi schimbate periodic cu altele mai noi.

Imaginati-va ca "maine" vor fi trecut 10, 15, 20, 30, sau si mai multi ani de la tratamentul cu implanturi dentare de care ati beneficiat "astazi". Privind in urma, va va parea bine sau rau de alegerea producatorului de implanturi dentare? O eventuala economie facuta "astazi" va mai parea la fel de avantajoasa? Sau, pe de alta parte, veti dori sa fi ales de la inceput o solutie cu adevarat premium?

 

 

Va aflati pe pagina adresata pacientilor! Daca sunteti medic sau tehnician apasati aici

 

IMPLANT DIVISION SRL - unic importator Straumann in Romania

Punct de lucru:

Strada Dr Dimitrie Grecescu Nr 18, sector 5 Bucuresti

Telefoane:

0727735534            0722500709

E-mail: