Straumann® BoneCeramic

poza os sintetic straumann bone ceramic

Straumann® BoneCeramic este un substitut osos in intregime sintetic, a carui morfologie este optimizata pentru a permite revitalizarea osoasa perfecta. Ofera practicianului flexibilitatea necesara acoperirii unei game largi de aplicatii care vizeaza regenerarea osoasa.

Capacitate de inmuiere si manipulare deosebite

Proprietatile de inmuiere excelente si designul unic al ambalajului faciliteaza manipularea si aplicarea acestui produs.

 

Protejeaza impotriva resorbtiei excesive

Straumann®BoneCeramic serveste drept schela pentru depunerea de os in timpul procesului de formare de os. Stabilitatea mecanica a volumului augmentat este mentinuta datorita ratei scazute de resorbtie a hidroxiapatitei, prevenindu-se astfel resorptia excesiva.

 

Morfologie optimizata pentru vascularizare, migrarea osteoblastelor si depunerea de os

 Straumann® BoneCeramic este un material cu porozitate de 90%, avand pori interconectati de diametru 100-500 microni. Aceasta porozitate ridicata furnizeaza spatiul maxim pentru vascularizare, migrarea osteoblastelor si depunerea de os nou.

 

Omogenitate si consistenta

Spre deosebire de alti fosfati de calciu bifazici, Straumann® Bone Ceramic nu este doar un amestec de HA si TCP, ci este sintetizat chimic ca si compozit, pentru a asigura distributia omogena a celor doua faze.